Nudimo izradu i montažu zimskih vrtova, potpuno usklađenih s vašim ukusom. Možemo vam osigurati kvalitetnu izvedbu zimskih vrtova, pošto kvalitetu ju omogućuje samo stručno planiranje, te znanje i iskustvo u radu.

Zimski se vrt može koristiti za različite svrhe. Može se koristiti kao drugo rješenje za proširenje stambenog prostora, te poboljšanje njegove kvalitete, a može se koristiti i kao zasebni prostor, za uzgajanje biljaka.

zimski vrt1  zimski vrt2

Vrlo je bitno da se projektu zimskog vrta prilazi planski, te da se sve definira unaprijed, zbog kompleksnosti izvedbe i različitih vrsta funkcija. Zato je idealno da se savjetujete s nama, da možemo profesionalno pokriti sve aspekte izvedbe zimskog vrta.

Alternativa za one koji nemaju mogućnosti za izvedbu zimskog vrta je veranda. Razlika je samo što su kod zimskog vrta svi zidovi i plafon izrađeni od stakla, a verandine staklene zidove nadkriva zidani strop. Nudimo rješenje u oba slučaja.

Izrađujemo i montiramo sve vrste aluminijskih vrata, izrađena od vrhunskih materijala, certificiranih po svjetskim standardima. 

Ulazna vrata su kvalitetna, sa najmodernijim rješenjima za zaštitu i očuvanje privatnosti, a time zadržavajući atraktivan izgled u skladu s cijelim objektom.

Nudimo i aluminijska vrata od imitacije drva.

Klizne stijene i vrata idealno su rješenje za premale ili prevelike prostore. Izrađuju se po mjeri, jednostavni su i lake za rukovanje, a dizajnom mogu odgovarati samom prostoru i ostalim elementima u njemu.

Također, pomoću kliznih vrata vrlo lako jednu prostoriju možete razdvojiti, pa time pretvoriti u dvije.

Nudimo vrhunske aluminijske ograde. One su izrađene od eloksiranog aluminija, koji je otporan na sve vrste vanjskih utjecaja (sunce, vlaga, korozija, sol i sl.), te za njega nije potrebno pretjerano održavanje, poput bojanja. To je velika prednost aluminijskih ograda, jer nećete imati brige o hrđanju i boji, one će uvijek biti iste.

Naše ograde izrađene su od materijala sukladnih međunarodnim certifikatima kvalitete.

Aluminijske ograde obično se koriste, kako za sigurnost i privatnost, tako i za dekoraciju.
Još jedna od prednosti aluminijskih ograda je što se mogu postaviti na razne vrste stupova.

 

Aluminijske grilje su postale standard današnjih kuća. Vanjske grilje su inicijalno osmišljene za ventilaciju, kontrolu svijetla u prostoru, te za zaštitu od vjetra i kiše. Mogu se namjestiti da blokiraju direktnu sunčevu svijetlost, dok simultano omogućuju zraku da dolazi u kuću. Grilje su prva linija obrane od oborina i oluja. Još jedan od razloga za postavljanje grilja na prozore je privatnost. One će spriječiti bilo kakve pokušaje gledanja u kućne interijere.

aluminijske_grilje

Aluminijske grilje nisu dobar izbor samo zbog svoje funkcionalnosti, već i zbog dizajna i oblika. Postoje razne vrste, dizajna, te na kraju i boja (pogledajte našu RAL kartu). Zbog toga se i lakše usklade za dizajnom i bojom kuće. Također se i mnogo lakše čiste nego drvene grilje. Mogu dulje trajati jer neće puknuti, niti se saviti. 

Prije kupovanja grilja za vaš projekt, valja saznati koje vrste postoje, te koje su vam prikladne.

Mi vam nudimo potpunu podršku i odgovoriti ćemo na sva vaša pitanja i dati vam stručne savjete. Nudimo grilje svih dimenzija, jer ih radimo prema potrebama klijenata.

Imamo veliko iskustvo u radu s aluminijskim griljama, te znamo odrediti koje će za vas biti idealne.

 

Thursday the 9th. .